Αναζήτηση

Blog > Blog

Lollybop

Lollybop
Το Lollybop είναι μια νέα, γλυκιά οικογενειακή επιχείρηση που ανήκει στην Passarella. Μας αρέσει η  ζαχαροπλαστική τόσο όσο αγαπάμε τα παιδιά, γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα μοναδικό χώρο για Baking Parties και Pastry Workshops. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε γλυκές στιγμές μαζί σας και να προσθέσουμε λίγη ακόμη χαρά στη ζωή σας!

Bake
Εδώ αρχίζει η πραγματική διασκέδαση! Το Baking Experience, εκτός από γέλιο και κέφι, διδάσκει στα παιδιά βασικές δεξιότητες ζαχαροπλαστικής και διακόσμησης. Τα παιδιά με όχημα τη φαντασία επαναστατούν με ένα σκοπό, να γίνουν τα ίδια δημιουργοί, να γίνουν σεφ! Στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, οι μικροί σεφ με  την δική τους ποδιά, σκούφο, υλικά και εξοπλισμό, δημιουργούν cupcakes, cookies, cakepops που μπορούν να πάρουν μαζί τους όταν τελειώσει το πάρτι.

Play
To Lollybop, εκτός από το Baking Experience, προσφέρει στα παιδιά διαδραστικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση και παιχνίδια δράσης. Στο Entertainment Room,  τα παιδιά διασκεδάζουν με ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μπαλονοκατασκευές, face painting, μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό, karaoke και πολλά άλλα. Οι γονείς διασκεδάζουν εξίσου με τα παιδιά καθώς απολαμβάνουν καφέ, γλυκίσματα ή και κρασί στο lounge του Lollybop.