Αναζήτηση

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρεία «Passarella Α.Ε.» η οποία εδρεύει στο Περιστέρι, επί της οδού Λεβέντη, αριθμός 18 (εφεξής «η Εταιρεία», «η Passarella») αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Για τον λόγο αυτό έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες διασφαλίζουν την αποτελεσματική προστασία των προσωπικών δεδομένων που οι χρήστες καταχωρίζουν στον παρόντα ιστότοπο ή της παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή. Διασφαλίζουν, επίσης, την ακρίβεια των στοιχείων αυτών.

 Η σύνδεσή σας στον παρόντα δικτυακό τόπο είναι ασφαλής μέσω τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό (κλειδί) για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν την αποστολή τους. Οι φυλλομετρητές («browsers») Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στον παρόντα ιστότοπο.

Περαιτέρω, ο μοναδικός κωδικός («password») που καταχωρίζετε κατά την εγγραφή σας/δημιουργία λογαριασμού κατατείνει στην ενίσχυση της ασφάλειας των συναλλαγών που πραγματοποιείτε μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου. Το όνομα του χρήστη και ο κωδικός πρέπει να προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με ευθύνη των ίδιων των χρηστών.

Ειδικότερα, για τη διασφάλιση των πληρωμών η Εταιρεία εφαρμόζει την ακόλουθη διαδικασία:

  1. Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας μέσω πιστωτικής -χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον των συνεργαζόμενων τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ & EUROBANK για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας και τη χρέωση της.
  2. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της AlphaBank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL).Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  3. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών καταχωρίζονται σε ασφαλή διακομιστή τον οποίο διαχειρίζεται η συνεργαζόμενη τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ και δεν είναι προσβάσιμα από την Εταιρεία.
  4. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, πρέπει να είστε παρόντες κατά την παράδοση των εμπορευμάτων και να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητά για λόγους ταυτοποίησης – ταυτοπροσωπίας. Επίσης, για παραλαβή από το κατάστημά μας απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία και επίδειξη ταυτότητας.