Η σχέση μας με εσάς μετρά ήδη 42 χρόνια. Από το 1983, όταν ο Βασίλειος Σπ. Μιχαλιτσιάνος ίδρυσε στο Ίλιον την κουλουροποιΐα Passarella, ξεκινώντας ως μία οικογενειακή επιχείρηση με βασική δραστηριότητα την παραγωγή και πώληση βουτημάτων, μέχρι σήμερα, η πορεία μας παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην ποιότητα. Με τα χρόνια εξελιχθήκαμε, διατηρώντας τον οικογενειακό μας χαρακτήρα και αντλώντας έμπνευση από τις διεθνείς τάσεις της αγοράς. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε ποιότητα με συνέπεια, αντάξια των προσδοκιών σας και των δικών μας υψηλών προδιαγραφών. Σήμερα, στα 13 καταστήματά μας στην Αττική ,εκ των οποίων τα 7 διαθέτουν ανοιχτά εργαστήρια που παράγουν καθημερινά φρέσκα γλυκίσματα ,φροντίζουμε ώστε κάθε προϊόν να φέρει την υπογραφή της εμπειρίας μας και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Για εμάς η ποιότητα δεν είναι μια γενική υπόσχεση, αλλά μια καθημερινή δέσμευση, με μετρήσιμα αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτό έχουμε ενσωματώσει και εφαρμόζουμε αυστηρά συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις αρχές του HACCP και πιστοποιημένοι κατά το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που παράγουμε και κάθε διαδικασία που ακολουθούμε είναι σχεδιασμένα ώστε να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας, ποιότητας και νομιμότητας. Με 180 εξειδικευμένους εργαζόμενους και περισσότερα από 135 προϊόντα που συνοδεύουν τις σημαντικές στιγμές σας, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να καινοτομούμε, συνδυάζοντας την εμπειρία με τον σεβασμό προς τον πελάτη, το προϊόν και τις αρχές που μας έφεραν έως εδώ. Η Passarella, με σεβασμό στην παράδοση και ταυτόχρονα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, παραμένει δίπλα σας ,προσφέροντας ποιότητα που αντέχει στον χρόνο και ξεχωρίζει στην αγορά. Στα 13 καταστήματα λιανικής πώλησης εντός Αττικής, τα 7 διαθέτουν και ανοιχτά εργαστήρια όπου παράγονται καθημερινά κάθε λογής γλυκίσματα. Συνολικά 180 εργαζόμενοι φροντίζουν για πάνω από 135 ποιοτικά προϊόντα˙ προϊόντα που γλυκαίνουν τις δικές σας ξεχωριστές στιγμές.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Ποιότητα και Παράδοση
Τα εργαστήριά μας
Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται κυριολεκτικά κάτω από το επίμονο βλέμμα του πελάτη, μια μοναδική εμπειρία στην οποία ουσιαστικά συμμετέχει, παρεμβαίνει και δημιουργεί και ο ίδιος!
Με πάθος και αγάπη για κάθε λογής γλυκό, μένουμε πιστοί στη χειροποίητη τέχνη και επιδιώκουμε να την εφαρμόζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στα γλυκίσματά μας.
Ειδικά καταρτισμένο τμήμα τεχνολόγων τροφίμων πραγματεύεται αποκλειστικά τόσο με τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων όσο και με τις συνεχείς επιθεωρήσεις των εργαστηρίων. Επιλεγμένοι συνεργάτες της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας βιομηχανίας τροφοδοτούν καθημερινά τα εργαστήρια μας με πρώτες ύλες διασφαλίζοντας ποιοτικά φρέσκα προϊόντα.