Προσωπικα δεδομένα

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του passarella.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα εμπορευμάτων και σήματα υπηρεσιών της passarella.gr

Κανένα εξ αυτών, δεν δύναται, να αποτελέσει εν όλω, ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί, ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση, ή έγκριση μας, ή του εκάστοτε φορέα προστασίας.

Μεταβολές

Το passarella.gr διατηρεί το δικαίωμα, να μεταβάλει, ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης, οι οποίοι μπορούν, να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται, οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες, ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης, θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα, και θα ισχύουν για το μέλλον.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών σχετική σημείωση / αναφορά, θα υπάρχει στην αρχική σελίδα προς γνώση και συμμόρφωση των συναλλασσόμενων μέσω της σελίδας μας, με τις νέα αλλαγές.

Κάθε μεταγενέστερη χρήση της ιστοσελίδας, κατόπιν τέτοιας αλλαγής, ή τροποποίησης, θα θεωρείται, ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών, ή διαγραφών για αυτό παρακαλείσθε, να ελέγχετε και να ανατρέχετε άμεσα, ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Η passarella.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει, ή διακόψει, οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας, παρουσίασης ή περιγραφής, οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας, χωρίς όμως από την ενέργεια του αυτή να επηρεάζονται οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες.

Περιορισμός ευθύνης του passarella.gr - Δήλωση αποποίησης

Η passarella.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του passarella.gr, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος, και ρητά δηλώνει, ότι δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Τα περιεχόμενα του passarella.gr παρέχονται "όπως ακριβώς είναι", χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, τo passarella.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αλλά κα αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Η passarella.gr δεν εγγυάται, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. 

Προσωπικά δεδομένα:

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.passarella.gr, χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο, όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, ή εάν επιλέξετε, να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, το e-mail σας, τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας).

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες, όσες μας χρειάζονται, ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, την συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, την ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Για να μπορούν, να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα sessioncookies χρησιμοποιούνται μόνο, για να αναγνωρίσουν, ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται, να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες, που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων και σβήνονται μόλις φύγετε από το site.