Η Passarella

Ποιότητα & Παράδοση

Η σχέση μας κρατάει πάνω από 30 χρόνια, όταν το 1983 με δημιουργό τον Βασίλειο Σπ. Μιχαλιτσιάνο ξεκίνησε στην περιοχή του Ιλίου η κουλουροποιΐα Passarella, ως οικογενειακή επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και πώληση βουτημάτων. Η επιμονή και η μεθοδικότητα του ιδίου, καθώς και η σωστή στρατηγική, βοήθησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να καθιερωθούν τα ζαχαροπλαστεία Passarella σε ανταγωνιστική θέση στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, διατηρώντας οικογενειακό χαρακτήρα, τα ζαχαροπλαστεία Passarella εξελίσσονται, προσαρμόζονται και ενημερώνονται από τη διεθνή αγορά με βήματα προόδου να συνοδεύουν το όραμα για ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Στα 9 καταστήματα λιανικής πώλησης εντός Αττικής, τα 5 διαθέτουν και ανοιχτά εργαστήρια όπου παράγονται καθημερινά κάθε λογής γλυκίσματα. Συνολικά 140 εργαζόμενοι φροντίζουν για πάνω από 135 ποιοτικά προϊόντα, προϊόντα που γλυκαίνουν τις δικές σας ξεχωριστές στιγμές.